JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

Ide nagyon fontos dolgok fognak kerülni a jósággal és másfélékkel kapcsolatban, és a menüpont folyamatos szerkesztés alatt fog állni, ezért időnként érdemes visszajönni az újabb tartalmakért. Bárki küldhet is be ide való anyagokat, írásokat, gondolatokat!

 

Első helyen legyen valami valóban fontos, és közkinccsé tenni kívánt anyag:

 

Budaházy György, aki haza egyik kiváló embere, hazafisága és ezzel összefüggő cselekedetei miatt sokszorosan meghurcolt, bemocskolt, a liberális agymosó média által is sok esetben terroristának nevezett, ám éppen ellenkezőleg olyan személyiség, aki példakép lehet sokak számára!

 

Az interntes saját honlapján hetente saját "Budaházy" című műsorát mondja, vezeti, szerkeszti egy személyben, és ott minden alkalommal az elején elhangoznak az alábbi nagyon fontos intelmek, ajánlások, hogy mindenki jól az eszébe vésse őket, és tartsa is be saját maga és a haza érdekében is: (A műsorában élőszóban sok-sok kiegészítést tesz ezekhez a pontokhoz.)

 

Hazafiak 12 pontja:

1.   Legyél hű a szülőföldhöz
2.   Szaporítsd a nemzetet, vállalj minél több gyermeket
3.   Építs magad körül összetartó kisközösséget
4.   Félelmet nem ismerve állj ki a haza és a nemzet érdeke mellett
5.   Legyél minél inkább önellátó, ne függj a hatalomtól
6.   Vásárolj magyar terméket, lehetőleg bajtárstól, de mindenképpen magyartól
7.   Óvd a természetes és a szép épített környezetet
8.   Legyél szavahihető
9.   Fordíts időt testi erőd és egészséged fenntartására
10.   Művelődj nemzeti kultúrádban, olvass, legyél tájékozott, fejleszd problémamegoldó készségedet
11.   Törekedj a helyes magyar beszédre, kerüld a trágárságot, idegen kifejezéseket
12.   Szabadulj meg szenvedélybetegségeidtől.

Budaházy György

 

Ne csak olvasd, hallgasd is, nem különben tartsd be!

Budaházy Györgyöt a JÓSÁGSZALON tiszteletbeli tagjává fogadom! Hallgassátok és támogassátok is értékes műsorait!

 

budahazy.jpg

 

Budaházy György  második pontjához kapcsolódva... Jó lenne, ha a becsületes, jó magyar emberek az alábbi képen látható módon is hírül adnák a világnak, hogy gyermekük született! Ha küldenek a babáról nekem egy fehér hátteres fotót, beszerkesztem a kép helyére, és ha megkapom a név és születési dátum adatot, azt is beírom, és elküldöm a képet üzenetben, ami megosztható lesz a facebook idővonalon, illetve ki is lehet nyomtatni, és kihelyezni az ajtóra, kapura, lépcsőházba, stb. Aki saját maga is meg tudja oldani ezeket a szerkesztési lépéseket, az felhasználhatja az alábbi képet saját maga is! 

golyahir-f.jpg

........................................................................................................................

Gyere velünk a jövő útján!

matrica_teglalap_kicsi_jovoutja.jpg

"Ezt a honlapot olyan emberek csoportja – a „Tiszta Út Tanácsa” – hozta létre, akik értékrendjük, alkalmasságuk, tudásuk és képességeik alapján személyenként felkérést kaptak arra, hogy lehetőségeikkel és képességeikkel segítsék egy igazságos, szeretet alapú, tudatosan jóléti társadalom megteremtését Magyarországon.

Alapelvünk, hogy a szellemi iránymutatás által meghatározott vázat kell kiegészíteni, felfűzve rá a szakértelmet, gyakorlati tudást és a rendelkezésre álló eszközöket – és nem fordítva -, mert csak így biztosítható a folyamat tisztasága, és a cél teljes értékben való megteremtése.

A Tiszta Út Tanácsának egyik fő feladata egy folyamatosan a valós helyzethez igazított, a legkevesebb kockázattal és veszteséggel megvalósítható cselekvési terv kidolgozása, amely elengedhetetlen a cél megvalósulásához, s bármikor rendelkezésre áll, ha a nemzet és Magyarország érdeke úgy kívánja...."

 (forrás:www.jovoutja.hu)

......................................................................................................................

 

Társkereső királyfik és királylányok

Társkereső szolgáltatást indít a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom - jelentette be a civil szervezet vezetője. A mozgalom célja, hogy megszülessenek a tervezett gyerekek Magyarországon.


Székely András közölte, hogy a mozgalom támogatásával ezt a társkereső szolgáltatást azoknak hozzák létre, akik komoly kapcsolatot akarnak építeni, akik családot, gyereket szeretnének, akik az "igazit" keresik.   Elmondta, első lépésként azoknak a jelentkezését várják, akik igénybe vennék a mozgalom szolgáltatását; számukra később internetes közösségi, ismerkedő oldalt nyitnak, ahol a tagok egyebek mellett programokat szervezhetnek egymásnak. Az érdeklődők a www.haromkiralyfi.hu oldalon keresztül jelentkezhetnek be a társkereső szolgáltatásba.
    
A mozgalom úgynevezett életkészség-tréningeket, valamint teaházat is működtet majd. Előbbin - Salavecz Gyöngyvér pszichológus, egyetemi adjunktus tájékoztatása szerint - különböző módszerekkel megtanulhatják majd a hétköznapi stressz kezelését. Ötvös Ágnes mentálhigiénés szakember, a teaház moderátora pedig arról beszélt, hogy azért kívánják segíteni a "férfiak és nők találkozását egy beszélgető platformon", mivel megítélésük szerint a fiatal felnőttek egyik legnagyobb problémája a párkeresés, pártalálás. Jelezte: a teaház keretei azt biztosítják, hogy adott párkapcsolati témakörben - egy moderátor segítségével - a résztvevők személyesen, közvetlenül, "konkrét" válaszokat kaphatnak egymástól, valamint megtanulhatják az egymás felé való elindulást, közeledést és egymás "nyitott fogadását".

Hogy megszülethessenek a tervezett babák.

A szervezet továbbá a család és karrier témájában előadássorozatot is indít; ezeken mások mellett előadást tart majd Pál Ferenc katolikus pap mentálhigiénés tanácsadó, Bagdy Emőke és Tari Annamária pszichológus, valamint Purebl György pszichiáter. A társkeresőre, a tréningekre, az előadásokra és a teaház programjaira bárki jelentkezhet. A mozgalom nemcsak a boldog párkapcsolatok kialakításában kíván segítséget nyújtani, hanem abban is, hogy a kapcsolatokat hogyan lehet a problémák ellenére is megőrizni.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom elindítója a 2012-ben elhunyt Kopp Mária orvos-pszichológus volt, aki a  Népesedési Kerekasztal szervezőjeként is sokat tett a magyar családpolitikáért.


A mozgalmat 2009-ben azért hívták életre, mert bár Magyarországon a fiatalok átlagosan 2,4 gyermeket terveznek, később mégis csak 1,3 születik meg a különböző nehézségek miatt. A mozgalom abban kíván szerepet vállalni, hogy a kormányzatoknak tett javaslataival, illetve saját programjaival olyan feltételeket teremtsen, melyek elősegítik a családteremtést, a gyerekvállalást.

Kutatások szerint a tervezett gyerekek megszületését hátráltatja egyebek mellett az anyagi helyzet, a bölcsődék, óvodák hiánya, a munkahelyi diszkrimináció, a pártalálás nehézségei, a munka és a magánélet összeegyeztetésének kihívásai vagy a támogató közösségek hiánya.

forrás: pozitivnap.hu

 

(Miután Budaházy György is a legfontosabb hazafias feladtanak tekinti és hirdeti a gyermekvállalást, a fenti cikket ezért is vettem át az ügyhöz kapcsolódva, hogy erről a különleges mozgalomról innen is értesülni lehessen, és élni is lehetőséggel! Jó-zsi)

 

 

baba1.jpg

 

.........................................................................................................................

 

A Haza Nem Eladó

 

Az azonosan gondolkodók közötti kapcsolat hiánya felelős azért, hogy egy kisebbség a szó szoros értelmében az orránál fogva vezeti a többséget. Éppen ezért felelevenítjük, 2012. júniusában elindított és azóta egyre terjedő akciónkat. Aki egyetért és magáénak vallja az alább felsoroltakat, vagy legalább annak nagyobb részét, az kössön fel egy nemzeti színű vékony kis szalagot a gépkocsija antennájára, hogy láthatóvá váljunk egymás számára, mert mi vagyunk többen.

 

Felemelő érzés, amikor egymás számára ismeretlenek, látva a szalagot üdvözlik egymást. Szavak nélkül is tudják, hogy egy azonosan gondolkodó nemzettársukkal találkoztak. Ez nem csak velem fordult elő, hanem többen beszámoltak hasonló élményről. Próbálják ki, ha már elég sokan leszünk, akkor győzünk.

 

 1. A Haza Nem Eladó!
 2. Az ország és az emberek kifosztásáért felelős személyeket törvényszék elé kell állítani.
 3. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságát helyre kell állítani.
 4. Kétkamarás parlamentet kell felállítani Alsó és Felső Házzal, visszahívható képviselőkkel.
 5. Az ország alapellátását és túlélését garantáló élelmiszer termelés nemzetstratégiai és nemzetbiztonsági kérdés kell hogy legyen. Éppen ezért ez nem alapulhat külföldi behozatalon.
 6. Az ország vérkeringésének számító infrastruktúrák és ágazatok állami kézben kell hogy legyenek. (Ivóvízhálózat, elektromos áram hálózat, gázelosztó hálózat, szennyvíz hálózat, úthálózat, fegyveripar,….)
 7. Közvagyont érintő szerződések nem lehetnek titkosak. (kivétel katonai és nemzetbiztonsági szempontok alapján)
 8. Be kell vezetni a politikai felelősségre vonhatóságot.
 9. A pénzkibocsátás joga a magyar államé kell hogy legyen és a pénz fedezete pedig a munka.
 10. A történelmi Alkotmány jogfolytonosságának helyreállításával visszatérhetünk őseink államformájához, így megnyílik a lehetőség mindazon szerződések felülvizsgálatára, amely szerződések következtében szolgasorba került az ország.
 11. Magyarországon mindenkinek meg kell tudni élni aki dolgozik. A társadalmi egyensúlyt helyre kell állítani és ez akkor tekinthető helyreállítottnak, ha már újra érdemes lesz itt jövőt tervezni a fiataloknak és nem külföldön.
 12. Nem akarunk a „teszko népévé” válni és hajlandóak is vagyunk ezért cselekedni.

 

Kásler Árpád

 

(magyarázat: „teszko népének” nevezem azokat akik nem törődnek az ország és a nemzet sorsával, nem foglalkoznak a jövővel, nem érdekli az, hogy a jövő generációnak mit hagyunk hátra, zombik módra néznek ki a fejükből és fogyasztanak mindent amit eléjük raknak anélkül, hogy szelektálnának, legyen az akár élelmiszernek nevezett termék, vagy szellemi táplálék.)

 

forrás: www.kaslerarpad.hu

 

.....................................................................................................................

Mindenkinek az ideje értékes! Ezért mindig légy pontos, ha megbeszélt időpontra kell valahova menned, és mástól is követeld meg a pontosságot! Ne hagyd, hogy nagyon megvárakoztassanak, ha valaki így tesz veled, akkor inkább menj el onnan, egy emberileg még elfogadható várakozási idő (kb. 10 perc) eltelte után!

Oszd be jól az idődet, mindig maradjon elég időd saját magadra is! Az idő a legértékesebb dolgok egyike, amit soha nem tudsz pótolni, ha levesztegetted haszontalan dolgokra....

 

 emblema_oras.jpg

 

 

(Ha szeretnél egy különleges faliórát a JÓSÁGSZALON emblémájával a számlapon, akkor a fenti óra fölötti méhány sosros szöveget másold le, majd küldd el egy elektronikus levélben a honlap elektronikus levélcímére! Minden száz beküldő közül egynek kisorsolásra kerül egy egyedi falióra JÓSÁGSZALON emblémával, jelmondatávalal a számlapján, a számokon belüli üres területen!)

......................................................................................................................

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 23
Heti: 78
Havi: 261
Össz.: 81 770

Látogatottság növelés
Oldal: FONTOS
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »