JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

 

 

Ajánlom mindenkinek, aki valóban és erősen vágyik a boldogsághoz vezető útra rátalálni! Nem üres beszéd, nem polgárpukkasztás, megszívlelendő, és alkalmazható tanácsok, javaslatok, iránymutatások, korra, nemre, felekezetre, rangra, beosztásra, és minden egyéb huncutságra, hitványságra való tekintet nélkül, melyek éppen hogy a másik irányba viszik, sodorják az embereket. Tényleg csak kérni kell, és megkapod, és még ajándékul is adhatod, többet fog érni mindenféle drága cuccnál!
(Felolvasott, MP3 lejátszón meghallgatható változat! INGYEN!)

 

konyv.jpg

A "GAZDAGSÁG" menüpontban a kép alatt írtakat itt is vedd figyelembe!

 

Mi Az út a boldogsághoz könyv?

Az út a boldogsághoz könyv egyszerű, lényegre törő és közvetlen hangvételű útikalauz, amely segít abban, hogy helyes döntéseket hozzunk. Hozzásegíti az egyént ahhoz, hogy elhatározásai, illetve választásai pozitívak legyenek – és ezek a választások vagy döntések mindenkire hatással vannak.

Az út a boldogsághoz könyvben lefektetett alapelvek a józan észen alapulnak, és azért íródtak, hogy alkalmazzák őket. Ez a könyv egy valóban gyakorlatias és modern útikalauz, amelyet bárki felhasználhat arra, hogy magabiztosan egy boldogabb és sikeresebb élet felé vegye az irányt.

Mivel fajtól, bőrszíntől és hitvallástól függetlenül bárki számára erkölcsi iránytűt biztosít, ezért sikeresen áthidalja a kulturális, vallási és nyelvi akadályokat. Bárhol is terjesszék ezt a könyvet a lakosság körében, a józan észre és emberi értékekre épülő elveivel biztonságosabb és kevésbé erőszakos környezetet teremt.

.........................................................................................................................

Ingyen Ölelés…

Érdekes és különleges mozgalom ez az "ingyen ölelés!… Megfogott, és elgondolkodtatott engem is…  Jónak tartom, emberinek, emberségesnek, szükségesnek. Sokan talán egy ilyen alkalmon kívül nem is részesülnek benne, mert annyira egyedül vannak a világban, vagy ha nem is egyedül, de elhidegülve és elesve ettől a kellemes lehetőségtél és érzéstől, amit egy ölelés adni tud.

Persze azért vannak kétségeim és fenntartásaim… Egy-egy vadidegen ember egy-két percig tartó alkalmi ölelése vajon mit ér igazán, nem csak valamiféle tűzoltás csupán? Az ölelés az egymáshoz közelállók, az egymáshoz tartozók gesztusa szokott lenni, ha az életszerűséget nézzük. Abban van igazán valami igazi tartalom, igazi érték. Az ember nem ölelget csak úgy bárkit, bármikor, bárhol…

De ha lám mégis, ha nem is egyenként, hanem kisebb-nagyobb csoportokba szerveződve, akkor miért is kell az a tábla az „ingyen ölelés” felirattal? Pontosabban az „ingyen” szó létjogosultsága gondolkodtat el inkább… Szerintem magától értetődik, hogy ingyen van, mert nem hiszem, hogy a fordítottja is szokás, hogy „bér ölelés” táblákkal járkálók fizetségért ölelgetnének másokat… Ha lenne ilyen, akkor kéne megkülönböztetni tőle az ingyen ölelést… Tehát jobb lenne csupán annyi, hogy ölelés, vagy esetleg „ajándék ölelés”, ha már valami jelzőt mégis kell alkalmazni… Amúgy nézve pedig az ölelés jellemzően viszonozva van, tehát ki is van egyenlítve a „tartozás”…  Valamit azért mégis hiányolok….

Két ember valahol megöleli egymást egy pillanatra, és nem marad utána semmi, a kellemes meglepetés, érzés pedig idővel elmúlik, de legalább is elhalványul. Jól van ez így? Mi lenne akkor, ha az ölelés ugyan továbbra is ingyenes, vagyis ajándék maradna, de miden ilyen ölelés hozzátenne, hozzáadna egy kicsikét valamihez, amiből valakinek, majd egy harmadiknak, jelen sem lévőnek, de esetleg más téren, más vonatkozásban valamit nélkülözőnek segítség adatik meg? Teremtő ölelés is válhatna tehát az ingyen ölelésből ilyen formán, ha még egy apró gesztus társulna hozzá, egy szinte semmiség… Kitalálod mire gondolok? Írd meg! Ha nem tudod kitalálni, hogy mire gondolok, akkor azt írd meg, hogy érdekelne az ötlet, javaslat, mert akkor tudni fogom, hogy van iránta érdeklődés, igény, és ha így lesz, akkor folytatni fogom ezt a megkezdett gondolatmenetet, mert akkor (és csak akkor) érdemes lesz...

ingyen_oleles.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 13
Tegnapi: 23
Heti: 88
Havi: 271
Össz.: 81 780

Látogatottság növelés
Oldal: BOLDOGSÁG
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »