JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 ( A sors fintora, hogy e honlap/menüpont létrehozója maga is időközben társkeresővé vált... Éppen ezért itt is és így is keresi  a társát, bővebb infók erről az AKTUÁLIS menüpont elején olvashatók...)

Tekintettel arra is, hogy ez a honlap alapvetően egy hazafias értékrendű, beállítottságú honlap, és az ugyancsak ilyennek tekinthető magyar emberek számára és segítésére törekszik, egy konkrét vonatkozásban ez a társközvetítő menüpont beindítása történik meg.
 

Főleg a hazafias jellemű, érzelmű, értékrendű magyar hölgyek és férfiak számára kívánok jelentős segítséget adni az egymásra találásban, különösen azoknak, akik ha pl. még fiatalok is, nagyon fontos céljuknak érzik, tekintik a családalapítást, közös gyermek vállalását! 


(Nem gondolom, hogy az ilyen fiataloknak biztosan nehezebb megfelelő társat találni, mint másoknak, de ha mégis van ilyen, akkor segítenék!)

 

 

tars_bazis.jpg

 

Ellentétben más, sokak által már talán jól ismert, és sok kiábrándulást okozó komolytalan, igénytelen, „önkiszolgáló bolt” jellegű társkereső honlapokkal, helyekkel, itt egészen másról lenne szó. Ez nem kalandoroknak, házastársuk mellett titkos külső kapcsolatokat, szexuális sokszínűséget és gátlástalanságot keresőknek létesített hely kíván lenni, azokból ugyanis (sajnos) bőséges a választék. Ne gyarapítsuk tovább a környezetszennyező, értékrend pusztító helyeket, megoldásokat…

Itt valóban szolgáltatást kap az, aki az igazit keresi, és ő maga is az szeretne lenni viszonzásul, és a fentebb, a hazafias értékrendről írtak is igazak rá. Diszkréció, tapintat, igényesség, eredményesség a célom!

A közvetítési tevékenységet honorálni kizárólag pénzhelyettesítővel (pl. suska), vagy az AKASA rendszerben használatos Szent Korona útján lehet. Ezekről bővebb információ a www.suska.info, illetve a www.akasapjt.hu honlapokon lehetséges.

Itt csak azok kerülhetnek majd kapcsolatba egymással, akik esetében valóban nagyfokú egyezőség, esély lesz arra, hogy emberileg, értékrendjük, tulajdonságaik, igényeik, elképzelésük tekintetében passzolnak. Nagy mértékben elkerülhetők lesznek a fölösleges és kiábrándító, meddő próbálkozások, komolytalan, unaloműző, vagy akár direkt szórakozásból való tevékenységek, azoknak van helye, lehetősége máshol elég bőven.

Természetesen  a legteljesebb mértékű együttműködés, jó hozzáállás elengedhetetlen mindenki részéről, aki segítséget szeretne kapni, ellenkező esetben, vagy bármilyen visszaélés esetén kizárás következik, ami ellen reklamálni ugyan lehet, de teljesen felesleges.

Akit érdekel ez a lehetőség, az írjon, érdeklődjön, ugyanis az érdeklődés függvényében kerül további részletes kidolgozásra a szándék, a konkrétumok! Levélcím a KAPCSOLAT menüpontban olvasható.

 

tarsas-f.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 23
Heti: 80
Havi: 263
Össz.: 81 772

Látogatottság növelés
Oldal: TÁRS BÁZIS
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »