JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

Amiket hasznos tudni, megismerni, alkalmazni, továbbadni, stb.
A túlélésed érdekében, vagy éppen más szempontból. Vegyesen...

 

 

Az Alkotmányról és Magyarországról

Ludányi-Horváth Attila előadása négy részben! (kötelező anyag!)

mindenkinek ajánlom

.........................................................................................................................

Dr Drábik János előadásai!

Amikor a történelmet a BANKOK írják

 

Dr Drábik János - VNTV 2012.augusztus

 

Dr. Drábik: 10/1 ~ Ki a magyar? Mi a magyar? Mióta hazánk a Kárpát medence?

 

.........................................................................................................................

 Vigyázat! Szélhámosok!

 

Az interneten rengeteg átverés, csalás, becsapás is megtörténik, különösen a munkát keresők az elszenvedői ezeknek. Sokat segíthet az alább olvasható néhány jótanács, melyeket egy olyan honlapról vettem át, amit sokaknak ajánlok, akik még nem ismerik esetleg...

 Jó-zsi

  

"Alább összegyűjtöttünk néhány jó tanácsot azoknak, akik szeretnék kikerülni az Interneten szörföző állásvadászok számára felállított csapdákat, kiszúrni a hangzatos, de tartalmat nélkülöző ál-szolgáltatásokat.

    1. Soha ne fizess állásajánlatokért! A profi munkaerő-közvetítő cégek bevétele szinte mindig az állásokat meghirdető cégektől származik, és a széles körben bevált gyakorlat szerint a kínált ajánlatokat ingyenesen közvetítik az álláskeresők felé. Az a cég, amely bizonyos összeget kér az értékesnek mondott állásajánlatok átadásáért nagy valószínűséggel csak a felhasználó pénzére utazik, amiért cserébe nem létező, aktualitását vesztett, vagy értéktelen ajánlatokat küld majd.

    2. Fogj gyanút, ha az állásajánlat "túl szép, hogy igaz legyen". Make Money Fast (MMF) vagy Get Rich Quich ajánlatoknak nevezi az angol ezeket a hirdetéseket, ahol könnyű és gyors meggazdagodással hitegetik a hiszékenyeket. A kitűnő üzleti lehetőséget kínáló rábeszélő-művész azt akarja elhitetni veled, hogy kevés munkával rengeteg pénzt keresel majd. Jellemző ezekre az ajánlatokra, hogy minimális az elvárás a jelentkezővel szemben, csak az elérhető csillagászati jövedelmet hangsúlyozzák, mintegy mézesmadzagként, de nem fogalmazzák meg az elvégzendő feladatokat. Ezen lehetőségek többsége gyakorlatilag piramisjáték, ahol köztudottan mindig sok a vesztes.

    3. Ne adj ki pénzt munkaerő-piaci információért! Léteznek az Interneten olyan web-oldalak, ahol egyedülálló, fantasztikus, teljes körű stb. jelzőkkel fémjelzett információt ígérnek, bizonyos összeg befizetése ellenében. Példa erre az a web-oldal, ahol távmunkásokat előszeretettel foglalkoztató cégek listáját lehet megvásárolni, vagy ahol rejtett munkaerőpiacot ígérnek. Ugyan miért vegyünk efféle információt, amikor a web hemzseg az ingyenesen elérhető állás-adatbázisoktól? Akkor se higgyünk a meggyőzően hangzó szövegnek, ha mellette ott villog/forog a "csalóktól mentes övezet" feliratot hirdető logo. Ilyet bárki tud kreálni, némi web-design ismerettel.

    4. Vigyázat! Az "otthon végezhető munka" ajánlatok között rengeteg szélhámosság van. A legismerősebb sémák a borítékragasztás, email-terjesztés, adatrögzítés. Az ajánlat pedig úgy kezdődik, hogy a munka elkezdéséhez fizess be egy megadott összegű előleget, regisztrációs díjat, vagy vásárold meg ezt és ezt a szoftvert. Ha fizetsz, a szélhámos máris elérte célját, az ígért munkát pedig hiába várod. Józan ésszel mérlegeld, hogy az adott munkáért reális-e az ajánlott fizetés, és vajon nem lehetne-e azt a munkát egyszerűen egy géppel elvégeztetni. Kételkedj, amíg közelebbről meg nem ismered a céget, és ajánlatát. Semmiképp ne fizess előleget!

    5. Légy óvatos azokkal a cégekkel, ahol az állásajánlat úgy kezdődik, hogy meg kell vásárolni egy bizonyos termékcsomagot, vagy el kell végezni egy speciális tanfolyamot, általában borsos áron. Ezek a munka-ajánlatok valójában illegális franchise, vagy MLM tevékenységet takarnak. Ne kapcsolódj olyan MLM tevékenységbe, ahol az elérhető jövedelem nem a termék értékesítésének, hanem elsősorban a új tagok beszervezésének függvénye! Ez a fajta láncolat lényegét tekintve piramisjáték, nem marketing tevékenység.

    6. Lehetőleg ne adj meg hitelkártya vagy bankszámla információt az Interneten, vagy telefonon keresztül, amíg nem ismerted meg az adott céget közelebbről."

forrás:www.atveresek.info

.........................................................................................................................

 

A pokol 37 napja - Külföldi munkavállalás, átverés és erőszak - Videóval

 

 

Magyarországról nap mint nap indulnak külföldre honfitársaink, hogy munkát vállaljanak, "szerencsét próbáljanak". Sokan közülük súlyos átverés, vagy akár kényszer, fenyegetés, erőszak elszenvedői lesznek. Az emberkereskedelem, azaz a rabszolgaság modern formájának megelőzése, az áldozatok segítése és a jelenség felszámolása érdekében indít kutatási és felvilágosító programot Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő. Videó üzenetében olyanok jelentkezését várja, akik emberkereskedelem elszenvedői voltak és megosztanák történetüket, tapasztalataikat, hasonlóan Szilviához, akiről a Pokol 37 napja című, csatolt film látható. Ahhoz, hogy a súlyos bűncselekmények megelőzhetőek, illetve felszámolhatóak legyenek, s az áldozattá vált emberek segítséghez jussanak nélkülözhetetlen a sajtó, a média együttműködése, amit ezúton is kérünk.

forrás: www.morvaikrisztina.hu

........................................................................................................................

 

Tudatos mérgezés, egyenlő népirtás

/2013-07-17, Publicisztika /

-Tudtad, hogy a margarint 1 molekula válassza el a műanyagtól?

-Tudtad, hogy a napvédő szerek 99%-ban rákkeltőbb hatásúak, mint maga a napsugár?

-Tudtad, hogy a cukorpótló károsabb, rákkeltőbb, mint a cigaretta?

-Tudtad, hogy az aszpartám, amit majdnem minden ételhez használnak szívleállást okoz?

-Tudtad, hogy a rák gyógyítható, csak tudatosan titkolják?

..végeláthatatlan ideig sorolhatnám a mérgeket.

Az alábbi videó, már egy ideje kering az interneten.

Ajánlom figyelmetekbe: (forrás: www.palocbetyar.com)

TUDATOS MÉRGEZÉS, NÉPIRTÁS

........................................................................................................................

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 23
Heti: 84
Havi: 267
Össz.: 81 776

Látogatottság növelés
Oldal: HASZNOS
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »