JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

UTAZZ „JÓSÁGSZALON” PÓLÓBAN ÉS NYERJ!

 

Ezt a két menetjegyet egy vonaton otthagyva találtam. Ebben a két menetjegyben nincs is semmi különleges, de mostantól kezdve lehet! Méghozzá az, hogy egy nyereményjátékban lehet részt venni ilyen és hasonló mentjegyekkel, ha a jegyet megváltó és felhasználó utas JÓSÁGSZALON pólót viselve utazik! Így akár a menetjegy árát, vagy annak egy részét, vagy akár annál többet is megnyerhet a JÓSÁGSZALON nyereményjátékában az, aki szeretne így utazni, és részt venni a nyereményjátékban!

 

img_7898.jpg

 

Utazz tehát vonaton JÓSÁGSZALON pólóban, és nyerj! Visszanyerheted a menetjegyed árának egy részét, esetleg egészét, vagy még többet is!

 

Hogyan lehetséges ez?

 

Első lépés, hogy legyen JÓSÁGSZALON pólód, amit közvetlenül egy általad szabadon választott feliratos pólókészítőtől rendelhetsz meg, vagy ha nincs ilyen a közeledben, akkor javasolt a www.nemzetipolo.hu honlapon keresztül rendelni, esetleg többen együtt, egy címre kérve a csomagot. Amikor olyan jó meleg idő van, hogy egy szál pólóban is utazhatsz, vedd fel ezt a pólót, és ebben utazzál!

 

utazas.jpg

 

Szinte már mindennapos dolog, hogy a mobiltelefonok egyben digitális fényképezőgépek is, így nálad van a fényképező géped is, vagy ha nem, akkor lehet akár külön fényképező géped is, amit vigyél magaddal.  Amikor megváltottad a pénztárban a menetjegyedet a kiindulási állomáson (aminek a neve a menetjegyeden is olvasható), készíts, vagy valakivel készíttess magadról egy digitális fotót, amin látható az állomás épülete, és azon olvasható annak neve (pl Kecskemét) is, majd szállj fel a vonatra, és utazz el a célállomásodig, aminek neve szintén olvasható a menetjegyeden, és ha megérkeztél, ott ugyanígy fotózd, (fotóztasd) le magad az állomás épülettel a háttérben, annak a képen is olvasható nevével (pl. Kiskunmajsa) együtt! Ha megállóhelyen (táblás megálló) kezdődik, vagy végződik az utazásod, vagy olyan állomáson, ahol nincsen jegykiadás, ugyanígy végezd el a fotózást, a különbség csak annyi, hogy a jegyet a vonaton fogod megváltani. Az utazás végén a menetjegyedre írd rá az elektronikus levélcímedet, jól olvashatóan!  Minden esetben készíts egy digitális fotót magáról a menetjegyedről is az utazás végén, és a három fotót (jegy, két saját fotód az induló állomás/megállóhely, érkező állomás/megállóhely képe a háttérben) küldd el elektronikus levélhez csatolva a JÓSÁGSZALON honlap levélcímére!

 

A menetjegyed árának nincsen jelentősége, az bármilyen értékű menetjegy lehet a nyereményjáték szempontjából. Ha többször is utazol vonattal, minden ilyen JÓSÁGSZALON pólós utazásodnál készítsd el, és küldd el a fotókat, hogy nagyobb eséllyel nyerhess! A fotók megküldésére az utazás befejezését követő napon van még lehetőséged, utána már nem fogadható el a beküldött kép! Ha a három kép közül egyik hiányzik, akkor sem érvényes, és akkor sem, ha a menetjegyen szereplő állomások vagy megállóhelyek neve nem egyezik a fotókon láthatókkal, vagy ha a beküldő nem JÓSÁGSZALON pólóban látható a képeken.

 

A JÓSÁGSZALON folyamatosan gyűjti és összegzi a beérkezett fotókat, és minden érvényesen így megörökített és beérkezett utazási alkalmakat egyenként 20-20,- Ft eszmei értékkel veszi figyelembe.
Amikor ezekből összegyűlik 100 x 20 = 2000,- Ft, akkor a beküldők közötti sorsolással egy nyertest kiválaszt, és annak megküldi a 2 000,- Ft nyereményösszeget, mely annak menetjegye árához képest lehet annál több, vagy kevesebb is, de mindenképpen olyan összeg, amiért trükközni nem érdemes, de korrektül játszani feltétlenül érdemes, és minél többen lesznek a JÓSÁGSZALON pólóban utazók, annál gyakrabban kerül sor a sorsolásra is, legfeljebb azonban csak hetente egyszer.

 

A nyertes menetjegy fotója elhelyezésre kerül a JÓSÁGSZALON honlapon, ebben a menüpontban lentebb, és a nyertes személyesen elektronikus levélben is értesítve lesz a nyerésről.

 

Kellemes utazást, vonatozást JÓSÁGSZALON pólóban! Fagyizni is érdemes ugyanebben a pólóban, szintén nyerési lehetőséggel! Lásd a FAGYIZÁS menüpontot!

A JÓSÁGSZALON feliratos pólót nem csak utazáskor érdemes viselni, mert nyerni lehet pl. ebben a pólóban fagyizva is, melyről bővebben a FAGYIZÁS menüpontban olvashatsz, de nézd át még a többi menüpontot is, mert még találhatsz érveket máshol is!

 

utazz.jpg

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 23
Heti: 87
Havi: 270
Össz.: 81 779

Látogatottság növelés
Oldal: UTAZÁS
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »