JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

A saját erőből megszerzett gazdagság a legjobb és legértékesebb! De hogyan lehet elérni úgy, hogy az ne mások kárára történjen? Hogyan és milyen felismerések, megfontolások, lépések által lehet eljutni hozzá? Vannak-e mindenképpen betartandó szabályok ahhoz, hogy a helyes úton indulj el? Sorolni lehetne még további kérdéseket is, de nem kell, csak érdeklődj, kérjed, és kapod INGYEN a válaszokat meghallgatható (MP3) változatban!

 

bosegszaru.jpg

 

Valóban az a célom és szándékom, hogy ezt az anyagot ingyenesen juttassam el az emberekhez. Szeretném, ha minél többen hasznosítani tudnák a benne foglaltakat. Azt azonban semmiképpen nem szeretném, amire sajnos szintén okkal és joggal gondolni lehet, hogy én ingyen adom át, majd valami „élelmes, rutinos, életrevaló” ember gondol egyet, és pénzért terjeszti tovább.

 

Ezért hát úgy döntöttem, hogy bár ingyen fogom adni mindenkinek, aki kéri tőlem, de megelőzendő a fentebb említett lehetséges visszaélést, egy átmeneti kisebb feltételhez szabom a megküldést:

 

Legalább száz érdeklődésnek be kell érkeznie ahhoz, hogy kiküldjem az anyagot. Ennek mielőbbi elérése érdekében adódik egy kézenfekvő, egyszerű megoldás, mégpedig az, hogy akiket érdekel ez az ismeretanyag, segítsenek aktívan a népszerűsítésében.

 

Legegyszerűbb módja lehet ennek pl. az, hogy a fenti kép felett olvasható tartalom változatlan szövegét hirdetésként újra és újra feladják a csatolt képpel együtt, a legkülönfélébb hirdetési helyeken, felteszik közösségi portálokra, fórumokba, blogokba, szétküldik ismerőseiknek drótpostán, stb.
Érdeklődési címként a josagszalon@citromail.hu legyen hozzáadva, hogy a kérések, érdeklődések közvetlenül ide érkezzenek!

 

Így aztán, mire összejön a legalább száz érdeklődő, addigra már sokan, sok helyen olvasni fogják, hogy ingyenesen kapható az anyag, és aki pénzért kívánja adni, az már egyszerűen elkésett vele, mert a köztudatban már ott van, hogy ingyen kapható meg. Ezt a hatékony megoldást, védekezést tudom legkönnyebben és leginkább tenni egyes lehetséges nyerészkedők ellen. Remélem megérti, elfogadja, és ennyit meg is tehet cserébe bárki, aki valami értékeset kapni szeretne tőlem.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 23
Heti: 89
Havi: 272
Össz.: 81 781

Látogatottság növelés
Oldal: GAZDAGSÁG
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »