JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

VEDD A FAGYIT, ÉS EDD A FAGYIT

JÓSÁGSZALON PÓLÓBAN!

 

Szoktál fagyit enni nyáron a nagy melegben? Pólót is hordasz nyáron? Szeretnél esetleg nyerni is a fagyizásaid során? Mostantól erre is lehetőséged van, ha nem valamilyen tetszőleges, hanem a JÓSÁGSZALON feliratos pólójába öltözve veszed és eszed a fagyit!

 

marcsi_fagyizik.jpg

 

Ha még nincsen ilyen pólód, rendeld meg közvetlenül a

HÍRPANORÁMA KFT

honlapján keresztül, és amikor már van saját JÓSÁGSZALON pólód, menj el fagyizni (is) ebben a pólóban! Ha egy fagyizó, cukrászda, vagy másféle, de fagylaltot is árusító üzlet partnere a JÓSÁGSZALON-nak, akkor az ott jelezve van egy egységes matricával/plakáttal, és a fagyi vásárlásakor már azonnal kellemes meglepetésben lehet részed!
Hogy mi a meglepetés, azt ott helyben tudhatod meg, mert esetleg nem mindenhol az országban ugyanaz, hol kisebb, hol nagyobb a meglepetés!
A JÓSÁGSZALON pólóban való megjelenésed az „ismertető jel” ezeknél a partnereknél!

 

Ha olyan helyen veszel fagyit, aki még nem partnere a JÓSÁGSZALON-nak, akkor se légy szomorú, és minden esetre javasold neki, hogy váljon partnerré, ha a forgalmát esetleg növelni szeretné!
Az ilyen helyen csak egyszerűen vedd meg a megkívánt fagyit, és mielőtt elkezdenéd elfogyasztani, készíts, vagy valakivel készíttess saját magadról egy digitális fotót, melyen a kezedben tartod a vásárolt fagyit ebben a feliratos pólóban ülve vagy állva. Amikor ezután megetted a fagyit, és majd hazamentél, ezt a képet elektronikus levélhez csatolva küld el a JÓSÁGSZALON-nak! Tedd ugyanezt akár minden alkalommal, amikor ebben a pólóban járva-kelve fagyit veszel és eszel valahol!

Ezeket a különböző helyekről, és személyektől beérkező fotókat a JÓSÁGSZALON naptári hetenként összegzi, és minden beérkezett fagyis képet 20,- Ft eszmei értékkel figyelembe véve, a beküldők között kisorsolja a beküldött képek számával arányos összeget, de legalább heti 1 000,- és legfeljebb heti 2 000,- Ft-ot, és a nyertesnek elküldi azt.

(Ha nem érkezik be legalább heti 50 fotó, akkor nincs nyereménysorsolás, ha heti 100 fotónál több érkezik be, akkor legfeljebb 100 db kerül számításba vételre, de mindegyik részt vesz a sorsolásban. A nyeremény összegének szabott felső határ miatt nincsen értelme csalni, trükközni, de van értelme egy korrekt, vidám, kölcsönösen előnyös játékban, együttműködésben részt venni, amiben mindenki jól járhat! Egy-egy fagyi vásárlásról csak egy fotót lehet beküldeni, de aki egy hét során többször is fagyizni szokott, és minden alkalomról beküld egy fotót, annak annyival nagyobb a nyerési esélye a sorsoláson.)

A kisorsolt nyertes saját magáról készült és beküldött fotója minden héten ki lesz helyezve ezen az oldalon. A partnerként csatlakozó fagyizók, cukrászdák, stb. is fel lesznek tüntetve, hogy tudni lehessen, hogy melyek azok!

A JÓSÁGSZALON pólóra költött pénzednek a JÓ-ZSI-TON menüpontban ismertetett helyi pénzben (pénzhelyettesítőben) való megtérítését kérheted, ha igényt tartasz rá, és szeretnél a felhasználói körébe tartozni! A feliratos póló viselésének egyéb vonatkozásait, előnyeit a REKLÁM és az UTAZÁS menüpontokban olvashatod el, tehát nem csak fagyizáskor van jelentősége a póló viselésének, hanem lényegében bárhol és bármikor!

 

Az alábbi képet bármelyik fagyizó, cukrászda, és egyéb vendéglátó hely, amelyik fagylaltot is árusít, letöltheti, kinyomtathatja, és kihelyezheti az üzlet bejáratánál, és a fagylaltos pultnál is! Ez az üzletet még semmire nem kötelezi, ezzel csupán csak felhívja a vásárlói figyelmét erre a menüpontra ezen a honlapon.

fagyizoknak.jpg

 

fagiizobejarat.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 10
Heti: 4
Havi: 489
Össz.: 80 756

Látogatottság növelés
Oldal: FAGYIZÁS
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »