JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

LOTTÓZZ KÖZÖSEN A JÓSÁGSZALONNAL! 

 

Közös játékkal közös élmény a nyerés is, és minden héten együtt lehet izgulni egy kicsit a várható nyereményért! A közösen lottózó csoportok, társaságok általában közösen vesznek lottó szelvény(eke)t, tehát megoszlik annak a költsége, és a nyereményt egyenlő arányban megosztják egymás között. 
Ebben a közös játékban azonban a szelvényekre nem kell költened, azokat a JÓSÁGSZALON fizeti ki helyetted is, ám a nyeremény (ha az legalább négyes találat,) felosztásra kerül. 
Kettes-hármas találat összegén nincs mit felosztani, azok elég jelképes összegek csupán. A szelvények árába való befizetés helyett csupán egy olyan gesztust kérne tőled a JÓSÁGSZALON, ami számodra ingyenes ugyan, de eszmei érték adható neki, és könnyen megteheti bárki, bárhol lakva.      

 

A játék hétről-hétre állandó számokkal történne, tehát mindenki követheti! 

 

Ha szívesen vennél részt egy közös lottózásban költségek nélkül, jelezd érdeklődésedet, szándékodat a KAPCSOLAT menüpontban olvasható címre, és a válaszban megkapod a részletek ismertetését is!

 

szerencses-kicsi-f.jpg

   ........................................................................................................................

 

 NYERD VISSZA A KÖNYVED ÁRÁT! 

 

Ha könyvet vásároltál egy olyan könyvesboltban, ahol a könyvhöz kaptál ajándékba egy JÓSÁGSZALON könyvjelzőt is, akkor a JÓSÁGSZALON-tól akár vissza is nyerheted a könyved árát, vagy annak egy részét! Mit kell tenned ezért?

 

Ha vásároltál egy olyan könyvet, ami a tartalmát tekintve azért nem áll szöges ellentétben a JÓSÁGSZALON honlap értékrendjével, szellemiségével, és van róla nyugtád, és van hozzá egy ajándék könyvjelződ, akkor alábbi képen látható módon készíts egy digitális fotót a vásárolt könyvedről, a hozzá kapott könyvjelzőről és nyugtáról úgy, hogy a nyugta a képen is jól olvasható legyen, és a vásárlástól számított egy héten belül a képet küldd el a JÓSÁGSZALON honlap villanyposta címére! A fotód sorsoláson fog részt venni, amikor száz ilyen fotó beérkezik, közülük egy megnyeri sorsolással a 2 000,- Ft-ot, ami lehet akár több is, vagy kevesebb, mint a könyv ára volt, tehát a vásárlás összege mellékes! A nyertes elektronikus levélben kap értesítést a nyerésről, és egyeztetést kezdeményez a JÓSÁGSZALON a kifizetés módjára vonatkozóan!

 

 

(Egy konkrét könyvesbolt, könyvárus kapcsán egy konkrét elektronikus levélcímről csak egy fotó érkezhet be érvényesen egy naptári hónapban!)

 

Érdemes az akcióhoz minél több könyvesboltnak, könyvárusnak is csatlakozni JÓSÁGSZALON könyvjelző ajándékozóként, mert így nyerési lehetőséghez juttathatják saját vásárlóikat, de nem ők adják a nyereményt, anyagilag ez nem őket terheli! Kapcsolat felvételi lehetőség a KAPCSOLAT menüpontban!

 

(A könyvesboltokon, könyvárusokon kívül bűvült a lehetőség JÓSÁGSZALON könyvjelező ajándékozására azoknak a magánszemélyeknek is, akik saját könyveikből adnak el, és nyugtát nem tudnak adni a vásárláskor! Ők egy más módon, magán a könyvjelezőn jelölhetik, hogy a JÓSÁGSZALON-nal együttműködő könyvjelző ajándékozók, és akik ilyen könyvjelzős képet küldenek be a vásárolt könyvről, azok nyugta nélkül is azonos módon és eséllyel vehetnek részt a nyereménysorsolásban. Aki magánszemélyként ad el könyveket, és adna hozzá könyvjelzőt is, érdeklődjön a részletek ügyében elektronikus levélben a KAPCSOLAT menüpontban látható címen!)

 

Ilyen elrendezésű fotót készíts, és küldj el a JÓSÁGSZALON-nak:

 

konyv-es_konyvjelzo.jpg

 

alább a könyvjelzőnek egy olyan változata látható, amin már fel is van tünteve a vele való nyerési lehetőség is, de természetesen a régebbi változat is továbbra is alkalmas nyerésre. Kérjed a Könyvjelző kinyomtatható változatát elektronikus levélben, mely egy 7 db könyvjelzőt tartalmazó A/4-es WORD dukumnetumban van!

 

 

nyeros_konyvjelzo.jpg

 

  .......................................................................................................................

 

  VEDD A FAGYIT, ÉS EDD A FAGYIT JÓSÁGSZALON PÓLÓBAN!

  UTAZZ JÓSÁGSZALON PÓLÓBAN, ÉS NYERJ!

 

Szoktál fagyit enni nyáron a nagy melegben? Pólót is hordasz nyáron? Szeretnél esetleg nyerni is a fagyizásaid során? Mostantól erre is lehetőséged van, ha nem valamilyen tetszőleges, hanem a JÓSÁGSZALON feliratos pólójába öltözve veszed és eszed a fagyit!
További részleteket a FAGYIZÁS menüpontban olvashatsz!

Ha utazásaid során szeretnél nyerni, olvasd el az UTAZÁS menüpontot!

 

...........................................................................................................................

 

VIRTUÁLIS KITŰZŐ, DE VALÓSÁGOS IS LEHET!

 

Időnként előfordul, hogy a facebook-on kiválasztok egy-egy feltöltött képet, aki szimpatikus nekem, és megajándékozom virtuálisan egy JÓSÁGSZALON kitűzővel. Nagyon örülök ilyenkor, ha kedvező visszajelzést kapok, tetszik az új, kitűzővel módosított kép az eredeti képen lévő személynek!

 

 vasas.jpg

 

Ezen a képen is egy ilyen kedves hölgy látható, és remélem, hogy lesznek még néhányan hasonló módon visszajelző, majd esetleg valódi kitűzőre is vágyó személyek! A kitűzőket a www.kituzoshop.hu honlapon keresztül lehet megrendelni. Érdemes esetleg néhányan összefogni, és közös levélcímre megrendelni több kitűzőt egy csomagban, hogy a szállítási költség lényegesen kedvezőbb legyen egy főre vetítve! Ha a valóságban is ilyen kitűzőt (pláne ha feliratos pólót) viselve jársz-kelsz, népszerűsítheted a JÓSÁGSZALON honlapot és annak kezdeményezéseit, és ezzel is sokat teszel a közjó érdekében! A póló viseléshez nyereményjátékok is kapcsolódnak! Kitűzőt azonban bármikor és könnyen viselhetsz bármilyen ruhán, bár nem annyira feltűnő, mint a póló, soha nem lehet azonban tudni, hogy éppen ki és mikor figyel fel a különleges kitűződre!

 

Ha két JÓSÁGSZALON kitűzőt viselő személy véletlenül összetalálkozik valahol, üdvözöljék egymást, ha van rá lehetőség (pl. mobiltelefonnal) készítsenek egy közös digitális fotót, melyen a kitűzőjük is jól látható, és ezt, valamint a kitűző vásárlásakor kapott számlának a digitális fotótját is küldjék be elektronikus levélben a JÓSÁGSZALON honlap címére! Erre a válasz egy különös meglepetés lesz, szintén elektronikus levélben válaszul megküldve!

 

kislegeny.jpg

 

58mm_print_v.jpg

 

 ......................................................................................................................

 

 A HIRDETÉSRE, REKLÁMRA KÖLTÖTT PÉNZED FELÉT VISSZANYERHETED!

 

buvoskockaszobor.jpg

 

Szoktál-e reklámozni, illetve feladni valahol fizetett hirdetést? Ha igen, akkor tapasztaltad-e már, ha nem, akkor hallottad-e már, hogy: 

 

 "a hirdetésekre, reklámokra költött pénznek a fele kidobott pénz" ? 

 

Nos, ezt a mondást (megállapítást) a tapasztalat szülte, és csupán egy nagy gond van, hogy az ember nem tudja, nem tudhatja, hogy melyik fele a hasznot hozó, és melyik fele a kidobott pénz… Ha az ember ezt tudná, akkor tudna ésszerűsíteni, takarékoskodni a reklámköltségekkel. 

 

A rejtély megfejtését én sem tudom megadni, de ebben a menüpontban elindítok egy különleges játékot arra, hogy a fizetett reklámra, hirdetésre (bárhol) elköltött pénzed felét (a kidobottat) visszanyerhesd abban a helyi pénzben, ami itt ezen a honlapon a JÓ-ZSI-TON menüpontban lett kezdeményezve.
Olvasd el a róla írtakat, és ha érted, jónak találod, szeretnél a használóinak klubjához tartozni, akkor vegyél részt a játékban,

nyerd vissza a hirdetésre, reklámra költött pénzed kidobott felét! 

 

A játékban való részvétel nagyon könnyű, egyszerű, nincsen részvételi díj, neked csak a hirdetésedre egyébként is kifizetett pénzedet kell elköltened az eredeti helyen és módon.
Én a részvételi (nevezési) díj helyett csak egy könnyen teljesíthető szívességet kérek tőled, ami semmiség a számodra elérhető nyereség ellenében.
Ez a kérésem az általad választott hirdetési hely, reklámszolgáltató felé általad teendő cselekedet lenne, ami pénzedbe szintén nem kerülne. De erről részletesebben, és a játék minden további részletéről a KAPCSOLAT menüpontban olvasható címre írva érdeklődhetsz! Írj MOST!

 

....................................................................................................................... 

 

AKKOR IS NYERJ, HA NEM NYERTÉL!

 

 

szerencses-kicsi-f.jpg

 

Biztosan volt már neked is nyeretlen kaparós sorsjegyed.  Nagy reménnyel kapartad le a kaparni valót, de a „sajnos nem nyert” feliratot kapartad ki magadnak, és a bosszúságot, hogy (megint) nem nyertél semmit.Rosszall

 

Éppen ideje, hogy akkor is nyerhess, ha nem nyertél a kaparós sorsjegyeddel! Ha azt gondolod, hogy ilyen csak a mesében létezik, akkor tévedsz! A JÓSÁGSZALON-ban most Te is nyerhetsz!Kacsintás

 

 

Ezért azonban sehol, semmit, senkinek nem kell már fizetned!

 

 Ha van, vagy a közeljövőben lesz egy nyeretlen kaparós sorsjegyed (akár vásároltad valahol, akár ajándékba kaptad pl. egy üzletben a vásárlásod során), akkor semmi más tennivalód nincsen, mint az, hogy készítesz róla egy  digitális fotót (pl. a mobiloddal), és elküldöd a JÓSÁGSZALON-nak, a KAPCSOLAT menüpontban olvasható elektronikus címére, és egy néhány szavas (mondatos) levélkében kéred, a nyeremény helyett nyerhető,  különös juttatást.

 

Ez pedig nem más, mint a JÓ-ZSI-TON menüpontban ismertetett (kezdeményezett) összmagyar helyi pénz-ből 100,- azaz egyszáz egység! Ha valóban elolvasod a róla írtakat, tudni fogod, hogy ez mennyit ér, és eldöntheted, hogy igényt tartasz-e rá, szeretnél-e a használói klubjához tartozni. Ha igen, akkor  (és csakis akkor) kérjed, egyébként nincsen semmi értelme!

 

A beérkező nyeretlen kaparós sorsjegyekről készült fotók, illetve a hozzájuk tartozó e-mail címek közül hetente az első tíz beküldő megkapja a fenti összeget, a többiek pedig egy sorsoláson vesznek részt, és közülük a nyertes is megkapja ezt!

 


FONTOS! Egy konkrét személytől, egy konkrét e-mail címről csak egyszer küldhető be érvényesen egy-egy nyeretlen sorsjegyről készült fotó! Csak egyről!

 

Ez a lehetőség addig él, amíg itt a honlapon láthatod és olvashatod, de nem lesz itt nagyon sokáig, tehát igyekezz, és szólj az ismerőseidnek is róla, hogy ők is élhessenek a lehetőséggel!

 

 ......................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 23
Heti: 91
Havi: 274
Össz.: 81 783

Látogatottság növelés
Oldal: JÁTÉK!
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »