JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

A KINCSESBÁNYA menüpontba bekerülni nem tudók linkjei lehetnek ezen az oldalon, és itt csakis kölcsönösségi alapon történik elhelyezés.

Lehet szó bármilyen becsületes, tisztességes vállalkozásról amelyik érthető módon szeretne egy linkcserét, mert ő is szivesen népszerűsítné saját honlapján a jóságszalont, és örülne ennek cserébe, de nyilvánvalóan nem kerülhet abba a menüpontba, amelyik az úgymond a kifejezetten rokon lelkek (honlapok) számára lett létrehozva.
Nem illeszkedik a KINCSESBÁNYA menüpontba pl. egy nyilászárókkal foglalkozó, vagy egy bizsukat készítő/forgalmazó vállalkozás, de itt helyet kaphatnak akár ők is, de akár még szépségszalonok is, hiszen ez az oldal egyáltalán nem ellenük lett létrehozva, hanem csupán hiánypótlásul mellettük, és kölcsönösségi alapon akár reklámozhatjuk is egymást.

 

galeria2.jpg

GALÉRIAÉPÍTÉS

 

ÉRTESÜLJ AZ ELSŐK KÖZÖTT AZ ÚJ ÜZLETEKRŐL!

 

KITŰZŐSHOP

(Egyedi hűtőmágnes, kitűző és kulcstartó készítés)

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 10
Heti: 33
Havi: 518
Össz.: 80 785

Látogatottság növelés
Oldal: LINKEK
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »