JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

Ha már egyszer jóságszalon, akkor jótékonykodás is történhet ebben a szalonban, hiszen arra mindig igény és szükség van. Ime néhány jótékonysági akcióm, és várom ide másokét is!

 

Ez a kép neked is segíthet, ha Te is segítesz ennek a képnek! Valami most még hiányzik róla ahhoz, hogy pont neked segíteni tudjon, de ha érdekel, hogy mi hiányzik róla, senki sem gátol abban, hogy megtudhasd, csak írnod kell a honlap villámlevél címére! ÉRDEKLŐDJ!

 

angyalos.jpg

  .....................................................................................................................

 

(Visszaélések, csalások megelőzése érdekében ezúton jelzem, hogy a JÓSÁGSZALON honlap nevében senki, sehol nem végezhet semmiféle adománygyűjtést, sem pénzadományok, sem egyéb adományok vonatkozásában! Aki ilyesmire vetemedik, az csalást, visszaélést követ el, aminek jogi következményeit viselnie kell! Csak az ezen a honlapon olvasható kezdeményezések valósak és igazak!)

 ......................................................................................................................

 

ALAPÍTVÁNYOK, EGYESÜLETEK JAVÁRA!

 

Sokan vannak, akik adójuk egy százalékát felajánlják kedvenc egyesületük, alapítványuk javára. Ez szép és jó is, de van (volna) egy további lehetőség is a segítésre, támogatásra, méghozzá a JÓSÁGSZALON közismertebbé tételének is a megvalósítása útján!

A közismertebbé válás érdekében pl. fizetett reklámra is lehetne költeni akár jelentős összegeket is, ugyanakkor az eredmény legalábbis kétséges lenne.  Éppen ezért adódik egy ötletesebb, az egyes alapítványoknak, egyesületeknek segítséget, támogatást hozni tudó megoldás, amivel egyben az alapítványok, egyesületek is még ismertebbé is válhatnak ráadásként, az elérhető anyagiak mellett! 

Aki szeretné közvetve (nem pénzzel, tárgyi adománnyal) támogatni kedvenc alapítványát, egyesületét, stb. az bekapcsolódhat ebbe a kezdeményezésbe, és lehetőségei, adottságai szerinti aktivitás kifejthet az érdekükben. Egészen kicsiben is lehet csinálni, de felső határ sincsen:

Az alábbi képen látható egy plakát, ami erre a célra lett speciálisan szerkesztve. A nagyon egyszerű lehetőség, feladat lenne ennek a plakátnak a kihelyezése lehetőleg minél tartósabb (tehát le nem téphető, felül nem ragasztható, leázni nem tudó) módon, forgalmas helyeken. Ilyen helyek lehetnek elsősorban a saját tulajdonban, használatban lévő felületek (autó szélvédője, stb.) és még egyéb helyek sokfelé, de talán főleg üzletek, boltok kirakataiban belülről kiragasztva, ahová azt megengedik, és ha ezzel a gesztussal egy alapítvány, egyesület érdekében lehet tenni valamit, miért is ne engednék meg? A kedvenc alapítvány, egyesület neve a plakátra felírható, vagy akár kérhető olyan kinyomtatható változata a plakátnak, amire már rá van szerkesztve a név is.

 

tamogathat.jpg

 

Az alábbi képen látható plakátra a 2016 március elején alapított Mátyás Király Tv neve került a megfelelő helyre, amelynek támogatását, népszerűsítését  kifejezetten szeretné és mindenkitől tisztelettel kéri a JÓSÁGSZALON honlap, és maga a Tv is, hiszen nem kap állami támogatást, és reklámoztatók bevételeire sem számíthat, azért, mert nem szeretne reklámoztatók által anyagilag függésben tartva lenni!

 

matyas_kir._tv.jpg

 

A plakátokról személyesen készített és beküldött egyedi fotók mindegyike után a JÓSÁGSZALON felajánl annak az alapítványnak, egyesületnek stb. amelyiknek a neve a beérkezett fotón olvasható egy–egy konkrét összeget, ami folyamatosan gyűlik a fotók beérkezésével, és időnként (legalább valamilyen minimális összegenként) elutalja azt a megfelelő számlaszámra. Természetesen egy konkrét e-mail címről csak egy saját készítésű egyedi plakátfotó érkezhet be érvényesen.

 

A fotónkénti összeg elég jelentős ahhoz, hogy ha valóban sok kép érkezik be, akkor komolyabb összeg lehessen belőle, de elég kevés is ahhoz, hogy valami spekulációra, trükkökre gondolni érdemes legyen. Ezen a módon reklámot kap mind a JÓSÁGSZALON, mind a plakátra felírt alapítvány, egyesület, stb. Az eredményes reklámért való elismerés pedig nem mohó hirdetési (reklám) cégek zsebét tömi, hanem jó célokra fordíthatják a választott kedvenc alapítványok, egyesületek!

 

Akár ők maguk is jelentkezhetnek ilyen együttműködésre, ha ilyen "talált pénz” érdekli őket, és saját kapcsolati rendszerükben terjeszteni tudják a plakátot a saját nevükkel azon!

 

A plakátokon egy kódnak is van hely, ami szintén kitölthető, és így a bejövő fotók alapján beazonosítható lesz akár a plakát kihelyezője is, aminek további jelentősége lehet, de erről bővebben majd az kap információt, aki önkéntesként vállalkozni fog ilyen plakátok kihelyezésére, a kedvenc alapítványa, egyesülete javára.
A lehetőség országos, az alapítványok, egyesületek száma óriási, a pénzük (sajnos) jellemzően kevés, tehát itt a lehetőség, hogy szaporítsák maguknak, vagy az aki teheti, ezen a módon segítse őket is!

 

(Szóba jöhet még esetleg az is, hogy ha valaki a saját részére, vagy általa ismert személynek a gyógykezelésére, műtétjére, stb. gyűjtene adományt, támogatást, de közvetlenül pénzt gyűjteni, kéregetni nem szeretne, az a fenti plakátnak egy kisebb mértékben módosított változatával végezze azt. Érdeklődjön, és kérje azt a változatot!)

Jó-zsi

 ......................................................................................................................

 

A valóságban fizikailag is létező és megjelenő, nem csak virtuális módon szerveződött csoportok, együttesek (néptánc, mazsorett, színjátszó, képzőművész, stb.) figyelem! Jelentkezéseteket várja a JÓSÁGSZALON, ha anyagi támogatásra van szükségetek, és „sült galamb” szemléletnél kreatívabbak, rugalmasabbak vagytok! Bemutatkozó leveletekben írjátok meg a csoport tagjainak számát is, fellépéseitekről, kiállításaitokról, egyéb megjelenéseitekről, további terveitekről is adjatok tájékoztatást!

 

........................................................................................................................

 

MESÉLD EL, ÉS NYERJ!

 

Bizonyára veled is megesett már, hogy valami nagyon jót és kellemeset éltél át, mert valaki jót tett veled, esetleg jót tettél valakivel, vagy legalább tanúja voltál ilyen esetnek. Ha egy ilyen eset mély nyomot hagyott benned, akkor most itt a remek lehetőség, hogy meséld azt el, és nyerj vele valami értékeset, függetlenül attól, hogy cselekvője, élvezője, vagy csak tanúja voltál az esetnek!

 

Igényesen, és elég részletesen megírt élménybeszámolókat várok, amiket meg is lehet jelentetni itt a honlapon, a TÖRTÉNETEK menüpontban. Írhatod a valódi neveden, vagy fantázianéven is, csak arra kérlek, hogy igaz történet legyen, és a saját írásod, fogalmazványod!


Egy személytől, és egy e-mail címről csak egy történet jöhet!

 
A beküldési határidőig (2016. 05. 31.) beérkező történetek vehetnek részt a versenyben, de a később érkezők is bekerülnek a TÖRTÉNETEK menüpontba!


Minden beküldött történetre rövidesen válaszolok, ha valaki esetleg nem kapna választ, az arra gyanakodjon, hogy nem jött meg hozzám a levele! Ezt skype-on lehet és érdemes jelezni! A levelezési címet, skype elérhetőséget a KAPCSOLAT menüpontban olvashatod.

 

tortan.jpg

 

A sorsolással kiválasztott nyertes nyereménye egy féléves KÁRPÁTIA előfizetést! Erről a havilapról a KINCSESBÁNYA menüpontban van már információ, és honlapcím közölve.
Száz beküldőnként egy ilyen nyertes kerül kisorsolásra!
(Remélem ebbe fogok majd belerokkani anyagilag...)
Beküldeni a honlap címére lehet az írásokat. Mire vársz még?

Jó-zsi

 .......................................................................................................................

 

A KINCSESBÁNYA menüpontban megtalálható KÁRPÁTIA illetve a REGÉLŐ című rendkívül értékes, tartalmas kiadványok valamelyikére előfizetők számára ezúton felajánlom azt, hogy az előfizetés díját, vagy annak nagy részét megtérítem abban a helyi pénzben, amiről a JÓ-ZSI-TON menüpontban lehet bővebben olvasni!

 

Ezt csupán kérni kell egy elektronikus levélben, amihez csatolni kérek egy digitális fotót az előfizetést igazoló nyugtáról, feladóvevényről, amiről egyértelműen kiderül, hogy melyikre és milyen összegű előfizetés történt. Ezzel természetesen a kérő azt is egyértelműen kinyilvánítja, hogy csatlakozni kíván a JÓSÁGSZALON által kezdeményezett helyi pénz használóinak köréhez. 

Ez az ajánlat visszavonásig érvényes, tehát addig, amíg itt olvasható!

Jó-zsi

......................................................................................................................

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 10
Heti: 8
Havi: 493
Össz.: 80 760

Látogatottság növelés
Oldal: JÓTÉKONYSÁG
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »