JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

Ebbe a menüpontba finomságok receptjeit kívánom elhelyezni, egyre bővülő mennyiségben és kiváló minőségben. Akinek van valami nagyon jó saját (!) receptje, és azt elküldi, hogy itt megjelenhessen, közkinccsé válhasson,  azt ezúton kérem, tegye meg! Jutalmazni fogom!

Nekem van egy fantasztikusan jó, saját magam által kitalált receptem arra, hogy mit készíts a gyümölcscentrifugában a zöldséglé kinyerése után visszamaradó rostanyaggal, ha pl. céklát, sárgarépát, vagy zellert, stb. centrifugálsz a leve miatt. Gondolom, hogy sokan csak kidobják ezt az egyébként még nagyon értékes nyersanyagot, ami nagy hiba!

Én kitaláltam, hogy miféle finom dolgokat lehet belőle nagyon könnyen és gyorsan készíteni, néhány további egyszerű, de szintén nagyon értékes, egészséges, tápláló alapanyag hozzáadásával. 

 

zoldsegek.jpg

 .........................................................................................................................

Aki szereti a finomat, egészségeset, adalék, színezék, tartósítószer, és egyéb bóvli menteset, az kóstolja ,meg, és nem tud leszokni róla! Házi készítésű műzli rudacskáim céklás és sárgarépás kivitelben igazán remek nassolni valók, de akár főétkezés fogásai is lehetnek... Csere is érdekel valami más jó házi készítésű élelemre, vagy bármi egyébre, ami érdekelni tud, szubjektív döntésem alapján.

 

muzlirudak.jpg

 

a mázlisták műzlije...

mazli_muzli.jpg

 

kóstoló korongocskák sárgarépás változatban:

további infók:   www.mazlimuzli.hupont.hu

muzlikek.jpg

...........................................................................................................................

 

Minden évben van karácsony, és minden karácsonynak fontos kelléke a szaloncukor. Annyi féle szaloncukor van már, mért ne lehetne még egy félével több? Arra gondoltam, hogy a JÓSÁGSZALON honlap kedvelői, szimpatizánsai számára készülhetne pl. "Jóság-Szalon-Cukor" vagy akár így is nevezhetjük, hogy "jóságszaloncukor"...

 

szaloncukor-2.jpg

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 10
Heti: 11
Havi: 496
Össz.: 80 763

Látogatottság növelés
Oldal: RECEPTTÁR
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »