JÓSÁGSZALON

Ez egy virtuális szalon a közjó érdekében! A név, a szimbólum,és a jelmondat információin túl a részletek az egyes menüpontokban rejlenek, és JÓSÁG-SZALON-KÉPES további partnerekkel szívesen bővülne, fejlődne a kezdeményezés! Gyere be, nézz szét!

 

 

Reklámra közvetlenül költeni pénzt lehetőleg nem nagyon kívánok, hanem ezúton kérek minden kedves idelátogatót, hogy a saját maga lehetőségei szerint és módján szíveskedjen népszerűsíteni, reklámozni ezt a honlapot, hogy a köz érdekében, széles körben ismertté válhasson mielőbb! Közvetett, sokak számára talán szokatlan és furcsa módon azonban szívesen költök EREDMÉNYES reklámra...

Mindenkinek elképesztően sokféle lehetősége van arra, hogy az előző bekezdésben írt kérésnek eleget tegyen! Ha nincsenek ötletei valakinek, akkor bátran kérdezzen, majd adok remek tippeket (pl. a JÓTÉKONYSÁG és az AKTUÁLIS, UTAZÁS, FAGYIZÁS menüpontokban)!

Természetesen a kölcsönösség elve és igénye is alkalmazható abban az esetben, ha egyébként értékrend és szellemiség vonatkozásában nincsen kizáró körülmény. Köszönet és hála előre is!

Ha valahol, valamin van olyan üres, kallódó, egyelőre még eladatlan, vagy akár szinte eladhatatlan reklámfelületed, vagy annak alkalmas felületed, akkor addig is, amíg álmaid vevőjét, bérlőjét keresed rá, fontold meg, hogy esetleg a JÓ-ZSI-TON menüpontban ismertetetett helyi pénzért ezt a honlapot reklámozzad átmenetileg. Az üresen kallódó reklámfelület a legveszteségesebb, az önző, pazarló módon felhasznált reklámfelület még ellenszenvet is kelt, ezért kerülendő a meddő önreklámozás az eladatlan reklámfelületeken!emblema_feher_alapon.jpg

Az alábbi plakát, vagy vele azonos tartalmú (A/5méretű) papír zászlócska kihelyezését azoknak ajánlom, akik vásárokon, fesztiválokon, egyéb nagylétszámú rendezvényeken, vagy bármilyen más forgalmas helyen, akár saját üzletükben árusítanak olyan MAGYAR termékeket, holmikat, melyek ezen honlap értékrendjével, szellemiségével is összeegyeztethetők (pl. kézműves termékek, hagyományőrző tárgyak, kellékek, könyvek, ruházat, élelmiszer, stb.), és szeretnének vásárlóiknak egy különleges nyerési lehetőséggel kedveskedni, de nem a saját költségükre! Ha feltűnő helyen kihelyezi, akkor biztosan kerül érdeklődő, a lehetőséget kihasználni kívánó vásárló is! A plakát elmond mindent, a részvétel a nyereményjátékban önkéntes, és kockázat mentes. A JÓSÁGSZALON honlap egy kis reklámot kap ezen a módon is, a vásárló pedig kap egy kis többlet lehetőséget az eladótól, ha nála költi a pénzét valamire... A honlap felkeresése és megtekintése természetesen szükséges a vásárló részéről, hiszen itt található meg a kapcsolat felvételhez szükséges elektronikus levélcím, de ez már könnyű, hiszen a vásárláskor készült fotón hazaviszi magával a honlapcímet.
(Egy konkrét vásárlótól egy-egy bolt, üzlet, árus, stb. vonatkozásában csak egy db kép érkezhet be érvényesen a költésének visszanyerése érdekében! A száz kép azonban nem egy-egy helyről beérkezve értendő, hanem összesen az ilyen helyekről beérkező képek!)

holmis_nyeros-f.jpg

Így képzeld el a zászlócska kihelyezését egy középső rúddal, ahogyan az alábbi képen látható. Mintha egy ajándéktárgy árus asztalán lenne a vásárban...

zaszlocska_kozeprudon.jpg

 

De azért van konkrét példa is...

kezimunkas_standon.jpg

Saját magad elkészítheted a zászlót, csak kérned kell a kinyomtatható változatát WORD dokumentumban, egy hurkapálca csak 7,- Ft, egy fél krumpliba belszúrod, és oda teszed, ahova akarod...

De egy szétnyitható, asztalra helyezhető változat is lehet így:

nyerd_vissza-szetnyitva.jpg

 

Külön kiemelném a következő ajánlatot:

Könyvesboltokat, könyvárusokat keres a JÓSÁGSZALON a képen látható könyvjelző kapcsán, akik a náluk könyvet vásárlóknak ajándékoznának egy-egy ilyen könyvjelzőt is! Ebben az esetben az ott vásárolható könyvekre is kiterjesztené a fentebb olvasható "nyerd vissza a költésedet" akcióját! A könyvjelző üres hátoldalára reklámozó partner kerestetik! A könyvjelzőhöz kapcsolódóan a JÁTÉK menüpontban nyereményjátékban való részvétel lehetősége olvasható!
Az AKTUÁLIS menüpontban pedig pályázati felhívás található a jelenleginél szebb, jobb, kifejezőbb könyvjelző tervezésére!

konyvjelzo.jpg

 

De más értelemben setleg abban is lehet gondolkodni, hogy:

Akit/amit az adód egy százalékával támogatnál, támogattál (vagy akár mást is), támogathatod még egy további különleges módon is, ha adományként felajánlod az üresen kallódó kisebb-nagyobb helyet reklám céljára pl. autódon, trikódon, szórólapod hátoldalán, kirakatodban, stb. nem sorolom tovább. Ha érdekel mit és hogyan, akkor jelentkezz felkínálva a helyet, amit adnál, és hogy kinek/minek a javára!
A részletesebb információt megkapod válaszban arról, hogy a JÓSÁGSZALON hogyan teszi lehetővé az adományozásnak egy ilyen érdekes és egyedülálló formáját. Pénzt nem kell adnod senkinek!

 

kombi.jpg

(Egyébként valószínűnek tartom, hogy azok közé tartozol, akik igencsak drágának érzik már az üzemanyagot. Ha így érzed, gondolod valóban, és ezért esetleg nem aományoznád a reklámfelületet, hanem inkább kihasználnád azt, akkor a kocsidon a kérdőjel helyén lévő felületet bocsásd a JÓSÁGSZALON rendelkezésére reklámfelületként, és annak valós reklámértéke arányában csökkeni fognak az üzemanyag költségeid! Bővebben majd lentebb olvashatsz erről.)

 

 

HA VALAHOL KEMÉNY PÉNZEKÉRT ESETLEG MAGAD IS SZOKTÁL HIRDETNI, REKLÁMOZNI, FELTÉTLENÜL OLVASD EL A JÁTÉK MENÜPONTBAN LEÍRT EHHEZ KAPCSOLÓDÓ EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLATOMAT IS, SŐT OSZD IS MEG!

 

Felíratos pólók viselése

 

Viseld a JÓSÁGSZALON felíratos pólóját, ezzel sokat segítesz a népszerűsítésben, közismertté válásban! Megteheted pusztán szívességből (jóságból) is, de ha úgy gondolod, hogy valami mégis járna ezért, akkor olvasd el a JÓ-ZSI-TON menüpontot is, és onnan meríts  információt, ötletet, elképzelést, és írd meg, ha szívesen viselnéd az alábbi képen látható pólót! Kérjed az ajánlatomat arról, amit ezért kínálok, ha ilyen pólóban jársz-kelsz, különösen nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon, utazások alkalmával, stb!
Az alább leírtakon túl a FAGYIZÁS és az UTAZÁS menüpontokban további kiváló ajánlatokat olvashatsz arról, hogy miért érdemes ilyen pólóba öltözve fagyizni, illetve utazni vonaton! Mert nyerhet vele!

 

(Érdemben a póló viselését úgy lehet tekinteni, mintha mozgó plakátról lenne szó, és a plakátok kihelyezésével, illetve azok fotózásával kapcsolatos anyag ugyanitt, csak kissé lentebb olvasható el. Értelemszerűen tehát érvényesek a feliratos pólók viselésére/ fotózására is a benne foglaltak, azzal a különbséggel, hogy ami a plakátoknál a kóddal, az a pólók viselőiénél az arcukkal lesz azonosítva. Ha valahol véletlenszerűen összetalálkozik két ilyen pólót viselő személy, és egy közös fotót készítenek és küldenek magukról, mindketten külön-külön extra jutalomban részesülnek! Konkrétabban erről annak írok, aki már rendelkezik ilyen pólóval, és érdeklődő leveléhez csatolja az önmagáról készült pólós képet.)
A feliratos póló itt rendelhető:

HírPanoráma - nyomtatott és online reklám - emblémázás

 

 

 kettesben_poloban.jpg

 bugacon.jpg

napellenzo.jpg

 

 

Plakátok kihelyezése, autós reklámhordozás

 

Az alábbiakban láthatsz egy plakátot, melyet bárhová kitehetsz, ahová csak megteheted mások sérelme nélkül, (pl. a saját kocsidra is), és ezzel segítesz a népszerűsítésben, reklámozásban. A plakát kinyomtatható változatát szívesen megküldöm, ha kéred, és természetesen csak fekete-fehérben is elegendő lesz a kinyomtatás és kihelyezés, de a színesnek még jobban örülnék. Ezt a fáradozásodat, segítségedet szívességből is teheted ha úgy akarod, de ha szeretnél érte cserébe kapni valamit, akkor egy egyedi kóddal is el kell látnod majd őket, amit tőlem kérhetsz meg előzetesen. Így már fel tudom ajánlani a MUNKAKÖZVETÍTŐ és a JÓ-ZSI-TON menüpontokban felvázolt módon való elismerést, az ezekben szereplő értékmérővel, vagy akár rendes, guruló Ft-ban is, az eredményes reklám ellenében. (Konkrét összeg személyes ajánlatban lesz megjelölve. Vedd figyelembe azt is, hogy a JÓSÁGSZALON honalp nem profitcélú, hanem szeretetből, szivességből, a közjóért, az emberekért létrehozott honlap, így keretek is szerények!)

 

Azok, akik olvasni fogják a plakátot, megtalálják rajta a honlapcímet, és közülük sokan be is néznek ide, még akár ebbe a REKLÁM menüpontba is, hiszen meg kell találniuk, hogyan, miért, és hova küldhetik be a plakátról készült fotót. Nekik a következőt ajánlom: 

 

Bárki, bárhol meglátja ezt a plakátot, fotózza le olyan közelről, hogy ha azon kód van, az a képről elolvasható legyen. Ha több helyen is látja, de a kód a plakátokon különböző, akkor többször is fotózza le, és a képeket küldje el e-mailben a honlap kapcsolat címére. Minden egyes értékelhető fotóért a beküldője megkaphat egy jelentős (50,- józsiton) elismerést, és gyűjtheti a JÓSÁGSZALON berkein belül való felhasználás céljából.
A józsitonról a JÓ-ZSI-TON menüpontban olvasható bővebb információ!
Aki erre a "helyi pénz"-re (valamilyen érthetetlen okból) esetleg nem tart igényt, az a fotó küldésekor jelezheti a levelében ezt a döntését. Egyébként pedig minden 100 db beérkezett érvényes, értékelhető (éles) fotó egy sorsolásban vesz részt, és a nyertes személyes e-mailben kap értesítést a nyereményéről, ami a számára választható is lesz, vagy egy további (2000,- józsiton) összeg, vagy egy féléves KÁRPÁTIA illetve REGÉLŐ előfizetés, amelyekről a KINCSESBÁNYA menüpontban olvasható rövid ismertetés!

 

Egy e-mail címről, és egy konkrét kódot tartalmazó plakátról csak egy fotó érkezhet be érvényesen!

 

Így mindenki érdekelt lesz a reklámplakátok kihelyezésében, autós hordozásában is, és a meglátott plakátok fotózásában, és azok képeinek beküldésében is, én pedig értékelni és követni tudom a reklámértékét az együttműködésnek. Csak a saját plakátjait nem fotózhatja ilyen célból senki, de másokét igen. További pontosabb információkat annak küldök erről, aki közvetlen e-mailben érdeklődik iránta, mert plakátokat kihelyezni, és/vagy fotózni szeretne. 

 

Alább látható a plakát képe, a kód felírásának helyét szükség esetén megadom annak, aki jelezni fogja együttműködési szándékát.

 

fotozhato_plakat-f.jpg

 

A fenti plakáttól kissé eltérő, de érdemben szinte azonos az alábbi lehetőség, és mintegy mozgó plakát fogható fel... Ezt is választhatja, aki segíteni szeretne a honlap reklámozásában, akár szívességből, akár a fentiek szerinti módon és értelemben...

 

borondreklam.jpg

 

Aki szeretne nemdohányzó helyet megjelölni, azaz a dohányzás tilalmára felhívni a figyelmet valahol, és ha nem szükséges (nem kötelező) a szabványos feliratozás, akkor az alábbi képet letöltheti, kinyomtathatja, és ezzel is megjelölheti egy kicsit különös módon, és egyben önzetlenül segítve a JÓSÁGSZALON honlapnak. Ha valaki kívánja, kérhet olyan változatot is, ami a fentiekben írtak szerint fotózható plakát szerűen működik!

 

dohanyozni_tilos-f.jpg 

 

Gyakran látható autókon olyan matrica vagy egyéb jelölés, mely arra figyelmeztet, hogy az autóban kisbaba is utazik, és ez fokozott figyelmet kíván meg az autót követő jármű vezetőjétől. Többféle ilyen jelölés létezik, így hát mért ne lehetne akár egy olyan változata is, amit az alábbi képen láthatsz?! Másold le, nomtasd ki, és helyezd el az autódban ott, ahová jónak látod, többnyire a hátsó szélvédő bal alsó sarkába szokás helyezni. Oszd meg ezt a képet közösségi oldalakon is, hogy minél többen megismerjék, és alkalmazhassák, ha ezzel is szeretnék segíteni, támogatni ennek a honlapnak a közkinccsé válását!

 

 

vigyazz_ram-f.jpg

 

 Egyébként gondolom sokan láttak már hasonló módon hirdetni, hogy az autójuk eladó, mint az az alábbi képen látható. Nagyon átlagos megoldás ez így, nagyon átlagos eredménnyel...

 elado_auto.jpg

 

 Ha már kivan téve az a fránya papír az autó ablakára, akkor mért ne lehetne egy kicsit termelékenyebb? Aki messziről is látja az összes információt, az közelebb se megy hozzá. Aki viszont látja, hogy valami további szöveg is van még, az kíváncsi lehet, hogy mi van még írva a papíron, és akár olyan is közelebb megy elolvasni, akinek még szándékában sem áll autót venni, de érdekli, hogy mi lehet még írva...

Az alábbiak szerint érdemesebb tehát hirdetni az eladó autót:

elado-f.jpg

 

A továbbiak tekintetében ugyanaz a képlet, mint a fotózható plakátok és a felíratos pólók vonatkozásában, amikről már fentebb olvasni lehetett.
A fotókat beküldők tehát nyereményjátékban vehetnek részt, őket az elektronikus levélcímük azonosítja, amiről beküldték a fotót. Egy ilyen címről csak egy kép érkezhet be egy konkrét autó kapcsán!
Az autó tulajdonosát a plakátra írt telefonszáma azonosítja, neki pedig az érvényesen beérkezett fotók száma lapján jár Ft/db reklámbevétel, ilyen módon a tényleges reklámérték alapján. Ez talált pénz!

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 23
Heti: 76
Havi: 259
Össz.: 81 768

Látogatottság növelés
Oldal: REKLÁM
JÓSÁGSZALON - © 2008 - 2018 - josagszalon.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen adja a tárhelyet, és minden szolgáltatása a jövőben is ingyen ...

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »